Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Thomas Carlsen

Fødselsår: 1967
Mail: tcrocknroller@gmail.com
Tlf.: 28143835

Sang-, Rytmik-, Percussion- og sammenspilslærer

Thomas Carlsen er sanger, percussionist og mundharpespiller diplomuddannet på Rytmisk Musikkonservatorium med percussion som hovedinstrument og speciale i RYT.

Som sanger arbejder han primært i den rockede ende af skalaen., som percussionist i mange forskellige sammenhænge og stilarter. Thomas er en innovativ underviser med fokus på elevernes udvikling både på det tekniske og kunstneriske plan. Han har mange års undervisningserfaring fra bl.a. Rytmisk Center, MGK, Musikhøjskolen og Rytmisk Musikkonservatorium, og har lavet et utal af workshops i både RYT, percussion, drama og diverse cirkusdiscipliner.

2003-nu: Underviser på Rytmisk Center, MGK, Rytmisk Musikkonservatorium m.fl. i sang, rytmik, slagtøj, sammenspil, drama og performance.
1991-nu:  Sanger, frontmand og percussionist i flere forskellige projekter – bla. Karma Cowboys, Future Garage Sale Item, Zeppelin Experience, Rock Circus, AB/CD
1999-2014: Skuespiller, musiker og komponist i Artibus-, Odsherred Teater, Corona Danseteater og Carlsen & Ko.
1994-1999: Rytmisk Musikkonservatorium (Percussion og RYT)
1988-1993: Klovn, akrobat, jonglør, kaskedør i Cirkus Krone.