Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Veronika Voetmann

Mobil: 23670379
Mail: contact@veronikavoetmann.com

Veronika Voetmann har efterhånden udsat celloen for lidt af et alsidigt repertoire.
Hun startede i den klassiske verden, men har det seneste årti eksperimenteret med celloens mange virkemidler i andre genrer, og har indgået i et hav af bands og projekter indenfor pop/rock/metal og ikke mindst folk. Den seneste håndfuld år, han hun været bosat i Sverige af to omgange, hvor hun primært har fordybet sig i den svenske folkemusiktradition. Derudover studerer hun i øjeblikket komposition på konservatoriet i Malmö, hvor hun både skriver for klassiske- og folkemusikensembler.

Hun har den seneste tid været mest aktiv i projekter som bandet Stringflip, som spiller en blanding af traditionelle og nyskrevne folkemelodier, samt den Malmö baserede Trio Sorgenfri.

Hendes brede baggrund vil afspejle sig i undervisningen, hvor der vil blive arbejdet med at tilgå ensemblespillet fra flere vinkler. Dette kunne f.eks. være at udgå fra et gehørsperspektiv og arbejde med metoder til at jamme/lege et arrangement frem, kontra at arbejde ud fra et mere nodebundet og færdigarrangeret perspektiv. Samt teste forskellige tilgange til samme melodi og bevidstliggøre hvilke parametre der ligger til bund for et velfungerende arrangement.