Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Villads Bang Aalling

Instrumenter: , .

Mail: villads.dk@gmail.com

Villads er uddannet guitarist og komponist fra Syddansk Musikkonservatorium. Han står bag flere udgivelser med egne kompositioner (Humanoid Silhouette og Villads Aalling Group), og er aktiv i bands inden for jazz, avant-garde, rock og pop.

Som underviser bestræber han sig på at styrke elevens spilleglæde, musikalitet og kreativitet. Han er genremæssigt bredt funderet, og han underviser i den musik den enkelte elev brænder for. Villads har erfaring fra soloundervisning i guitar, holdundervisning i klaver og musik i folkeskolen.

Udtalelse fra kandidatprojekt på Syddansk Musikkonservatorium d. 18. juni 2020:

“Villads’ kompositioner blander elementer fra traditionel sangform, free jazz og moderne

kompostionsteknikker. Han formår kompositorisk at gå fra det kaotiske til det enkle/melodiske, og via hans egenskaber som bandleader og guitarist holder han sammen på bandet, og skaber dermed en sammenhæng mellem de forskellige musikalske udtryk. Han er en rigtig fin musiker, med et stærkt, klart, defineret spil, som centrerer sig omkring hans kompositioner.”

2017-20: Kandidat, rytmisk musiker/komponist, Syddansk Musikkonservatorium i Odense
2014-17: Bachelor, rytmisk musiker, Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg
2011-14: Rytmisk guitar, MGK Syd