Upbeats – Musikcamp for kvinder og kønsminoriteter

SV-festival og Rytmisk Center præsenterer

UPBEATS

Ny musikcamp for kvinder og kønsminoriteter* på 17-25 år faciliteret af Beats By Girlz.

Er du sanger, instrumentalist eller skaber du musik på din computer? Brænder du for at skrive eller producere musik, så se her: Upbeats er en GRATIS camp d. 4.– 6. september på Rytmisk Center i København for dig som vil udvikle din musik og komme skridtet videre!

Mød JOMI MASSAGE, LUCY LOVE, FRK. JACOBSEN og Kaja MANAGEMENT og skab musik med BEATS BY GIRLZ. I forbindelse med SV-festival får du også adgang til udvalgte koncerter samt showcase med den dub-inspirerede strygekvartet Halvcirkel.

Campen er gratis, ansøg senest 21. august 2020 her!

Du får: Inspiration, viden, netværk, retning og workshops indenfor sangskrivning og musikproduktion.

Hvad går det ud på?

På Upbeats får du inspirerende talks og undervisning af professionelle kunstnere. Du kommer også til at skabe musik i samarbejde med de andre deltagere. Gennem kunstneriske udfordringer og benspænd skal I eksperimentere med stilarter og sangskrivning. Det gælder om at sætte den kreative proces i spil, arbejde sammen og producere sange og musik ud fra den inspiration I får i løbet af weekenden. Hvis du overvejer at søge optagelse på eksempelvis Rytmisk Musikkonservatorium eller andre musikuddannelser vil du få et indblik og tips hertil. Campen er dog for alle, der vil skridtet videre med deres musik.

Hvordan?

I bliver inddelt i teams på max. tre personer, som skal arbejde sammen om at skabe ny musik, som I præsenterer for hinanden den sidste dag. Undervejs er der talks, undervisning og opgaver der bidrager til og udfordrer jeres proces.

Hvem kan søge?

Upbeats henvender sig til kvinder og kønsminoriteter* mellem 17 og 25 år, der brænder for at skrive og/eller producere musik. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du er nysgerrig på nye vinkler i musikproduktion, og du vil gerne samarbejde med andre deltagere for at udvikle din musik og dit talent.

Sådan ansøger du

Følg linket til ansøgningsblanketten, hvor du bl.a. skal begrunde hvorfor netop DU skal med på campen. Max antal: 12 deltagere.

Hvornår og hvor?

Campen finder sted fredag den 4.9 kl. 16 – 20 + lørdag d. 5.9 og søndag d. 6.9 begge dage kl. 10–17 på Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E / København. OBS: Vi gør opmærksom på at for at blive optaget på Upbeats, skal du være indforstået med vores krav om fuld deltagelse i campens program alle tre dage.

Mød:

· Jomi Massage / Signe Høirup Wille-Jørgensen er sanger, guitarist, komponist og performanceartist. Hun er soloartist og medlem af rockbandet Speaker Bite Me og underviser bl.a. på konservatoriet i København.

· Lucy Love / Lucy Siame er sangskriver, rapper og står selv for artwork og styling. Hun er kendt som et af Skandinaviens bedste live-acts, der brænder dansegulvet ned med tunge beats, musik med kant og stramt koreograferede shows.

· Frk. Jacobsen / Anja Jacobsen er trommeslager, komponist og performanceartist kendt fra artpop-gruppen Valby Vokalgruppe og Frk. Jacobsen, som i 2019 vandt en Steppeulv for Årets Musiker. Anja underviser på Rytmisk Musikkonservatorium.

· Kaja MANAGEMENT / Kat Jarby er musikmanager og producent og vil fortælle om aktuel konceptuel musik og veje til at få hul igennem i branchen for genrebrydende elektronisk og eksperimenterende musikscene.

· Halvcirkel er en dub-inspireret strygekvartet, der udfordrer den gængse måde at tænke klassisk musik på, og arbejder på at skabe en lyd og performance, der overskrider grænserne for genren. De har samarbejdet med bl.a. Jonathan Bremer.

· Beats By Girlz* er værter og står for de praktiske workshops. Du møder Annelise Witek, som er DJ, sanger og producer under navnet Annælix, og Katrine Villadsen som er sangskriver, sanger og producer under navnet Slow Ammo.

Bag Upbeats

Den årlige SV-festival i Sydhavn med fokus på aktuel og modig musikscene arrangerer Upbeats i samarbejde med Rytmisk Center og Beats by Girlz DK. Upbeats er gratis og støttes af KODA Kultur.

Se mere om arrangørerne her:

SV – Festival
Rytmisk Center 
Beats By Girlz

*Hvorfor fokus på piger, kvinder, transpersoner og ikke-binære?
Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branchen er domineret af drenge og mænd. Beats By Girlz arbejder derfor for mere diversitet i dette billede. Gennem et Beats By Girlz-forløb bliver deltagerne bedre rustet til at gå ud og spille musik med alle køn.