Upbeats Camp

Vi gentager succesen fra sidste år og præsenterer med stor fornøjelse atter UPBEATS.

I løbet af tre dage (18.-20. juni) arrangerer vi dette GRATIS camp med fokus på elektronisk og eksperimenterende musik for kvinder, transpersoner og ikke-binære, i alderen 17-25 år. Gennemgående undervisere på campen er Beats By Girlz.

Campen er et samarbejde mellem Rytmisk Center // SV Festival // Beats By Girlz // støttet af Koda.

For dig som vil skridtet videre!
Er du sanger, instrumentalist eller skaber du musik på din computer? Brænder du for at skrive eller producere musik, så kom med på UPBEATS, som er en GRATIS camp på Rytmisk Center i København. Mød bl.a. dj, producer og sangskriver ASTRID ENGBERG og skab musik med BEATS BY GIRLZ.

Hvad går det ud på?
På Upbeats får du inspirerende talks og undervisning af professionelle kunstnere. Du kommer også til at skabe musik i samarbejde med de andre deltagere. Gennem kunstneriske udfordringer og benspænd skal I eksperimentere med stilarter og sangskrivning. Det gælder om at sætte den kreative proces i spil, arbejde sammen og producere sange og musik ud fra den inspiration I får i løbet af weekenden. Hvis du overvejer at søge optagelse på eksempelvis Rytmisk Musikkonservatorium eller andre musikuddannelser vil du få et indblik og tips hertil. Campen er dog for alle, der vil skridtet videre med deres musik.

Hvordan?
I bliver inddelt i teams på max. tre personer, som skal arbejde sammen om at skabe ny musik, som I præsenterer for hinanden den sidste dag. Undervejs er der artist talks, undervisning og opgaver der bidrager til og udfordrer jeres proces.

Hvem kan søge?
UPBEATS henvender sig til kvinder, transpersoner og ikke-binære mellem 17 og 25 år, der brænder for at skrive og/eller producere musik. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du er nysgerrig på nye vinkler i musikproduktion, og du vil gerne samarbejde med andre deltagere for at udvikle din musik og dit talent.

Sådan ansøger du
ANSØG SENEST 11. JUNI HER.

Følg linket til ansøgningsblanketten, hvor du bl.a. skal begrunde hvorfor netop DU skal med på campen. Max antal: 12 deltagere.

Hvornår og hvor?
Campen finder sted fredag den 18. juni kl. 16 – 20 + lørdag d. 19. juni og søndag d. 20. juni begge dage kl. 10–17 på Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E / København. OBS: Vi gør opmærksom på at for at blive optaget på UPBEATS, skal du være indforstået med vores krav om fuld deltagelse i campens program alle tre dage.

Mød:
ASTRID ENGBERG / Hun er DJ, producer, komponist og sangerinde. Hun er en ener på musikscenen og bliver ofte beskrevet som værende et sted mellem jazz, soul og elektronisk musik.Sidste år udgav hun sit første fuldlængde album Tulpa, som fik flotte anmeldelser. Hun fik 5 hjerter i Politiken, og GAFFA matchede med 5 stjerner og hyldede albummet som ’overbevisende, original brobygning’ og beskrev Astrids vokal således: Hun synger med en drævende sensualitet, forførende skønhed og fræk og netop uudgrundelig respektløshed, der læner sig op ad rap’.

Der er også andre spændende artist talk-profiler på vej, stay tuned!

Bag Upbeats
Den årlige SV-festival i Sydhavn med fokus på aktuel og modig musikscene arrangerer Upbeats i samarbejde med Rytmisk Center og Beats by Girlz DK. Upbeats er gratis og støttes af KODA Kultur-projektpuljen.

*) Hvorfor fokus på piger, kvinder, transpersoner og ikke-binære?
Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branchen er domineret af drenge og mænd. Beats By Girlz arbejder derfor for mere diversitet i dette billede. Gennem et Beats By Girlz-forløb bliver deltagerne bedre rustet til at gå ud og spille musik med alle køn.

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!