DEBAT: København under forvandling (udsolgt)

03. december 2019

Københavns Rådhus - Hovedkassen

Den 3. december klokken 19.00 – 21.00
Københavns Rådhus – Hovedkassen

København er en fantastisk god forretning. Byggeaktiviteten er enorm. Byen bliver tættere og højere. Men er den sociale balance ved at tippe? I »Kapitalen – København under forvandling« (2019) diskuterer Politikens arkitekturredaktør, Karsten R.S. Ifversen, hvordan de mange nye højhuse omformer livet i byen, og hvordan arkitekturen fremmer og modvirker den stigende sociale ulighed.

I samarbejde med kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde har Rytmisk Center og FOF København inviteret Karsten R.S. Ifversen til debat med Københavns stadsarkitekt Camilla van Deurs og kreativ direktør i Årstiderne Arkitekter Mikkel Westfall.

Det bliver en aften med rig mulighed for debat, så kom og bidrag med dine perspektiver på, hvordan byens nye bydele fungerer, og hvad vi kan gøre for at sikre, at lokalplaner ikke dikteres af markedets luner, men lægges efter hvad der er bedst for fællesskabet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Talere

– Karsten R.S. Ifversen, forfatter og arkitekturredaktør på Politiken. Har netop udgivet »Kapitalen – København under forvandling« (2019)
– Camilla van Deurs, Københavns stadsarkitekt
– Mikkel Westfall, kreativ direktør, Årstiderne Arkitekter

Moderator

Torben Sangild, skribent på Zetland, kulturforsker, radiovært, anmelder og forfatter. Cand.mag. i filosofi og moderne kultur, ph.d. i moderne kultur.

Tilmelding – klik her.