eQ Fridays #1 med Anastasia Kristensen

04. juni 2021 kl. 15:00


Allerførste udgave af eQ Fridays løber af stablen 4. juni i København med besøg af DJ og producer Anastasia Kristensen.

Rytmisk Center, Beats by Girlz Denmark og DJBFA præsenterer for første gang eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. I første runde får vi besøg af den internationalt efterspurgte DJ og producer Anastasia Kristensen.

Bliv klogere på musikken og mød dine musiker kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Til den første omgang eQ Fridays kan du møde Anastasia Kristensen, international kendt DJ og producer. Hun er kendt for at spille hed techno og har stået bag pulten på klubber og festivaler rundt om i verdenen. Hun har produceret remixes for andre store techno producere såsom Special Request og Daniel Avery og har udgivet Ep’en Ascetic, på sub-labelet Arcola. Til denne eQ vil hun lave show and tell og præsentere produktion og opbygning af et par af hendes numre, samt deltage i sparring og feedback.

Eventet er GRATIS, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Tilmeld dig HER

Der gælder stadig corornarestriktioner som afstand og mundbind samt fremvisning af coronapas, der dokumenterer vaccine, negativ test eller immunitet pga. man har været syg.

Kommende eQ Fridays i 2021:
6. august
3. september
1. oktober
5. november
3. december